Părintele Teofil Părăian - Să luăm aminte! 

Meteor Press 
Cod Produs: C5699 Ai nevoie de ajutor? 0773888999
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Autor: Vodă, Sabin, pr. 

Cartea aceasta este un prilej de bucurie şi de luminare a minţii şi a sufletului, prilejuind întâlnirea cu un om minunat.

Dar al lui Dumnezeu, om al bucuriei, bătrân frumos, duhovnic odihnitor de oameni, echilibrat, realist, cu zâmbetul mereu pe chip, părintele Teofil Părăian a fost un om împlinit, un om fericit. Nevăzător, dar luminat, om al rugăciunii, părintele Teofil şi-a întemeiat viaţa pe credinţă şi cultură. A fost un lucrător şi înmulţitor al binelui şi al bucuriei, a fost un ziditor de suflete şi a renăscut pe mulţi la viaţa duhovnicească în Hristos şi în Biserică prin predicile, conferinţele sau îndrumările sfinţiei sale.

După 1990, părintele a fost un adevărat apostol al tinerilor, susţinând conferinţe duhovniceşti în aproape toate centrele universitare din ţară, iar în ultimii ani fiind invitat şi peste hotare.

Cartea Să luăm aminte! este o sinteză a gândirii părintelui Teofil Părăian. Pornind în viaţa duhovnicească de la aceste concluzii, vom reuşi să trăim tot mai frumos, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeu şi devenind oameni împliniţi, oameni fericiţi.

Pagini: 192

Dimensiune: 13 x 20 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
94812

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!