Limbajul secret de business.Cum să descifrezi comportamentul cuiva în numai trei secunde sau mai puţin 

Meteor Press 
Cod Produs: C5693 Ai nevoie de ajutor? 0773888999
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Autor: Hogan, Kevin 

A face afaceri înseamnă să îţi asumi riscuri calculate şi să iei decizii spinoase pe baza celor mai bune informaţii pe care le ai. Indiferent dacă negociezi un acord cu un client sau colaborezi cu un coleg la realizarea unui proiect, când ştii ce gândeşte celălalt, eşti întotdeauna în avantaj.
În Limbajul secret de business, Kevin Hogan dezvăluie cunoştinţe fundamentale despre limbajul corporal şi despre felul cum influenţează el atitudini, acţiuni şi rezultate.
Bazată pe experienţa de douăzeci de ani a lui Kevin Hogan în comunicare, influenţare şi convingere, cartea explică elementele-cheie ale limbajului corporal. Explorează aspecte precum înţelesul pe care îl au îmbrăcămintea purtată de oameni şi simbolurile cu care ei se înconjoară şi detaliază importanţa diferitelor contexte în care are loc comunicarea. În plus, Kevin Hogan te învaţă cum să-ţi manipulezi propriul limbaj corporal ca să poţi ţine sub control informaţiile pe care le dezvălui celor din jur.
Pentru prima oară, Limbajul secret de business aplică secretele puţin ştiute ale limbajului corporal şi comunicării nonverbale în domeniul afacerilor. Dacă eşti director, agent de vânzări, negociator, proprietar al unei firme sau ai oricare alt tip de profesie care te pune în mod regulat în contact cu ceilalţi oameni, abilităţile şi cunoştinţele din această carte constituie pentru tine unelte de o valoare inestimabilă pentru dobândirea succesului în activitatea profesională şi în viaţa personală.

Kevin Hogan este unul dintre cei mai proeminenţi experţi americani în limbajul corporal şi specialist în instruirea personalului. Deţine un doctorat în psihologie şi oferă consultanţă multora dintre cele mai mari şi mai bine-cunoscute companii şi organizaţii. De acelaşi autor, la editura Meteor Press a mai apărut şi Persuasiunea mascată.

Pagini: 256

Dimensiune: 14.5 x 21 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
94812

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!