Detoxifiere prin post. Sănătate şi longevitate graţie purificării celulare 

Meteor Press 
Cod Produs: C5674 Ai nevoie de ajutor? 0773888999
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Autor: Merien, Desire 

În sfârşit, o lucrare care răspunde unui mare număr de întrebări şi prezintă simplu şi clar tot ce se petrece în corpul uman în timpul postului, când organismul se susţine din propriile-i celule, iar grăsimile depozitate sunt utilizate cu mult înainte de a fi afectată masa musculară.
Mult mai mult decât o metodă de slăbire, postul este mijlocul cel mai natural şi mai simplu pentru a ne păstra sau a ne recăpăta sănătatea, deoarece are minunata putere de a regenera organismul eliminând toxinele, permiţându-i să se relaxeze şi să-şi recupereze energia.
Lucrarea de faţă vă va oferi toate cunoştinţele necesare pentru a vă pregăti adecvat şi a ţine postul cel mai eficient posibil, având totodată în vedere atenţionările specialiştilor pentru a preîntâmpina orice risc.

Désiré Mérien este profesor onorific de biologie, colaborator al Facultăţii de Medicină şi al Centrului de Naturopatie din Québec. Autor, conferenţiar, a redactat peste 30 de lucrări despre igiena de viaţă şi conduce de peste 30 de ani un centru pentru cure de dezintoxicare în Bretagne.

Pagini: 144

Dimensiune: 13 x 20 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
94812

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!